07-01-2021

Vervolg ‘clusterbloemenbom’ van de AVIG

De Artsen Vereniging Integrale Geneeskunde (AVIG) is vorig jaar een offensief gestart om te stimuleren dat de integrale geneeskunde beter in het nationale zorgsysteem wordt ingebed. De AVIG noemt dit initiatief een clusterbloemenblom.

Sabine Uitslag gaat in dit verband in de podcastserie “Awareness: De kracht van het zelfherstellend vermogen” in gesprek met diverse wetenschappers, artsen en ervaringsdeskundigen over het zelfherstellend vermogen van de mens. In de tweede aflevering van deze serie spreekt Sabine Uitslag met meervoudig Olympisch hockeykampioen, kunstenares, architect, ontwerper, energetisch behandelaar én ervaringsdeskundige in zelfheling: Margje Teeuwen. Margje vertelt over haar buitengewone, persoonlijke ervaringen en hoe ze met haar ervaring en talenten nu van waarde kan zijn in het leven van andere mensen. Je kunt het gesprek hier terugluisteren.

In de januari-editie van Medisch Dossier, die binnenkort verschijnt, kun je overigens een interview met Sabine Uitslag zelf lezen waarin ze haar visie op leefstijlgeneeskunde en gezondheidsbevordering uiteenzet.

Uit dezelfde categorie

Lablek Wuhan nóg waarschijnlijker

Trouwe lezers van Medisch Dossier weten dat er veel aanwijzingen zijn dat de oorsprong van de coronapandemie is te vinden in het lab in Wuhan (China). Maar dat de ‘lablek-hypothese’ vanaf het begin fanatiek is weggedrukt door belanghebbenden. In een eerdere editie...

Het laatste nieuws