29-09-2023

Boekentip week 39 ”Waarom doe ik zo?”

De boekentip van deze week. ‘Waarom doe ik zo?’

Auteur Robert Jackman leert je vanuit je authentieke volwassen zelf in de wereld te staan. Je ontdekt de bron van je triggers en temt ze voor eens en voor altijd. Waarom maak ik steeds dezelfde (foute) keuzes? Waarom word ik zo vaak teleurgesteld? In dit boek ontrafel je stap voor stap de pijn uit je verleden en leer je te begrijpen waarom je zo impulsief reageert. Inclusief ervaringsverhalen, oefeningen en helingsmethoden.

 

Waarom doe ik zo?

Stop je impulsieve reacties, heel je gewonde innerlijke kind

25.00

Uit dezelfde categorie

Boekentip week 43 ”De Parkinson Pandemie”

In de Medisch Dossier Update van vorige week noemde ik auteur Bas Bloem al, hoogleraar van het Radboudumc. Bloem is wereldwijd expert op het gebied van parkinson en schreef dit boek samen met topdeskundigen Dorsey, Sherer en Okun. Gezamenlijk beschrijven zij een plan...

Het laatste nieuws