De beste alternatieve behandelingen van kanker

Een belangrijk onderdeel van de succesvolle kankerbehandelingen van de Amerikaanse integratieve oncologen Mark Stengler en Paul Anderson, is een combinatie van intraveneuze behandelingen. Hier geven zij een overzicht van hun favoriete kankerbestrijdende middelen.

Wij zijn beiden natuurgenees-kundig arts, en hebben zowel een conventionele als holistische geneeskundige opleiding gehad. We hebben samen meer dan veertig jaar klinische ervaring, en we vinden het van wezenlijk belang om patiënten het beste te geven wat de integratieve oncologie te bieden heeft.

In de afgelopen 25 jaar zijn er grote ontdekkingen gedaan in de intraveneuze behandelingen van kanker. Intraveneus (i.v.) wil zeggen dat middelen via een infuus of injectie in een ader worden toegediend. Het belangrijke voordeel van een geïnjecteerd middel is dat het uw spijsverteringskanaal omzeilt: het komt direct in de bloedbaan terecht. Daardoor wordt er meer van het middel afgeleverd bij de cellen die het nodig hebben.

Bij het intraveneus toedienen van een middel kan een veel hogere dosis worden gegeven dan via de orale weg (via de mond), want die wordt niet altijd goed verdragen. Zo bleek bijvoorbeeld uit onderzoek dat de hoeveelheid vitamine C in het bloed na een i.v. injectie meer dan zes keer zo hoog was als de hoogste doses die oraal werden verdragen.1

Het mijden van het spijsverteringskanaal is vooral belangrijk als iemand ziek is en zijn natuurlijke spijsvertering al verstoord is door medicatie, behandelingen, chronische ziekte of andere factoren. In die gevallen kun je als behandelaar met een i.v. dosis de benodigde middelen in het lichaam afleveren zonder ze langs een slecht werkende spijsvertering te hoeven loodsen. ...

Lees het hele artikel:

Bestel dit nummer of    log in als u abonnnee bent.