Een toevoeging aan het gezin

Heeft u plannen om een puppy in huis te halen? Holistisch dierenarts Rohini Sathish geeft een aantal adviezen om de gezinsuitbreiding vlot te laten verlopen en een gezonde pup op een natuurlijke manier op te voeden.

Q Onze dochter van acht wil graag een puppy voor haar verjaardag. We hebben besloten om een Shih Tzu pup voor haar te adopteren, die dan zeven weken oud zal zijn. Omdat we zelf holistisch georiënteerd zijn, willen we de pup graag op een zo natuurlijk mogelijke manier grootbrengen. Kunt u ons advies geven?
Meneer en mevrouw Davids, via email

A Ik ben ervan overtuigd dat u weet dat een puppy niet alleen voor uw dochter is, maar een toevoeging aan het hele gezin. Honden vergen een grote mate van betrokkenheid en moeten voor de rest van hun leven verzorgd worden, meestal gedurende minstens tien jaar. Ervan uitgaande dat u reeds nagedacht heeft over de verantwoordelijkheden die dit met zich meebrengt, geef ik u een aantal tips om de overgang naar uw huis vlot te laten verlopen en een gezonde pup op een zo natuurlijk mogelijke manier op te voeden. ...

Lees het hele artikel:

Bestel dit nummer of    log in als u abonnnee bent.