Genezing begint in de keuken

Zowel Ivan als Beth Misner wisten kanker te bestrijden met diverse alternatieve geneeswijzen, maar de belangrijkste pijler van hun Misner Plan is een antikankerdieet met geneeskrachtige gerechten.

In maart 2012 kreeg Ivan Misner – een wereldberoemde expert op het gebied van zakelijke netwerken en grondlegger van Business Networking International (BNI) – de diagnose prostaatkanker. Op dat moment was hij nog een groot voorstander van de standaard Amerikaanse keuken en had weinig interesse in gezonde voeding en alternatieve geneeskunde. Maar hij maakte zich ook ernstig zorgen over de neveneffecten van de behandelmogelijkheden die zijn arts voorstelde: chirurgie, radiotherapie of chemotherapie. Nadat hij gezien had hoe zijn vrouw Beth erin slaagde om te genezen van haar ooraandoening en migraines met naturopathische behandelingen, besloot Ivan volledig over te stappen op alternatieve methodes om van zijn kanker te genezen. De behandelingen hadden het gewenste effect: gedurende vier jaar kwam de kanker tot stilstand.

In 2016 begon Ivans PSA-waarde (Prostaat Specifiek Antigeen, een marker van de groei van prostaatkanker) weer te stijgen en ging hij naar de CIPAG kliniek in Baja Californië, waar hij een aantal alternatieve behandelingen onderging en een tijdelijke hormoonblokker kreeg. Na 21 dagen stopte de groei van Ivans prostaatkanker opnieuw. Kort daarna kreeg Beth de diagnose borstkanker. Met een genetische test werden zeven DNA-mutaties ontdekt en een ontbrekend gen dat van invloed was op het reinigend vermogen van haar lichaam. Nadat ze net als Ivan koos voor alternatieve geneeswijzen ging haar borstkanker al vier maanden na de diagnose terug van stadium II naar stadium I. Tegelijkertijd wees alles erop dat de bloedtoevoer naar de belangrijkste tumor afgesneden was.

Hun ontdekkingstocht – en hun behandeling – begon in de keuken. Ziehier de basis van het Misner Plan, een compleet programma met kookboek, dat zij gebruikten om van hun kanker te genezen en om anderen te helpen. ...

Lees het hele artikel:

Bestel dit nummer of    log in als u abonnnee bent.